The event experience agency

Alles over base-events

Bij base-events draait het allemaal om samenkomst, feestvieren en geweldige herinneringen maken. We willen mensen inspireren, verbinden en onvergetelijke momenten creëren. De grootste drijfveer van base-events is om gewone gebeurtenissen om te toveren tot iets buitengewoons, waar zowel individuen als organisaties echt iets aan hebben.
Het Team

Ons team

Het team van base-events bestaat uit jonge, energieke personen die een ware passie hebben voor licht en geluid, maar bovenal voor het volledig ontzorgen van hun klanten!

base-events streeft naar perfectie en hechten veel waarde aan de kleinste details. Met een proactieve houding zetten ze altijd dat extra stapje en staan ze klaar om te assisteren bij elk evenement.

base-events gelooft erin dat de juiste kleding de professionaliteit onderstreept, daarom dragen ze stijlvolle zwarte werkkleding en gaan ze altijd met een glimlach door bij zowel de voorbereidingen als het evenement zelf.

Hoe gaan we te werk?

base-events levert topkwaliteit en luisteren naar hun klanten, begrijpen wat ze nodig hebben en combineren creativiteit, strategie en absolute expertise. Ze werken samen met betrouwbare leveranciers en experts om altijd de beste oplossingen te bieden.

Zo organiseren ze allerlei soorten events, zakelijke event, bruiloften of privé feesten. Met oog voor detail en klanttevredenheid zorgt base-events voor een onvergetelijke ervaringen die deelnemers echt raken en organisaties een boost geven. De mix van enthousiasme, betrokkenheid, professionaliteit en ruime ervaring zorgt ervoor dat base-events elk event een succes laat worden.
Over ons

Oprichter

Ik ben Sem Peelen, de trotse eigenaar van base-events. Mijn carrière begon in 2012 als DJ, en van daaruit groeide mijn passie voor feesten en evenementen. Tijdens mijn studie ontdekte ik mijn liefde voor het organiseren van feesten, en samen met vriend Bas de Bruin bedachten we de concepten: Wasted Youth Festival en Dancing by.

Naast het organiseren van feesten, draaide ik met mijn eigen drive-in show op verschillende evenementen onder de naam Triple Party Productions. In 2023 heb ik de naam veranderd naar base-events. Nu zet ik mijn ervaring en passie in om evenementen tot in de puntjes te verzorgen. Met mijn unieke DJ-shows, professionele licht- en geluidsinstallaties, en uitstekende organisatie zorg ik voor een onvergetelijke beleving.

Een leuk detail om te vermelden is dat de naam base-events is ontstaan uit de tijd met Bas. De eerste twee letters van zijn naam en de eerste twee letters van mijn naam vormden samen de basis voor onze handelsnaam! Zo is base-events geboren en symboliseert het de sterke samenwerking en vriendschap die de basis vormen voor een geslaagd evenement!

The basement

Natuurlijk zijn we bereid om een kop koffie te drinken en een prettig gesprek te voeren om kennis te maken en ideeën uit te wisselen over toekomstige evenementen.

Onze locatie is centraal gelegen op een prachtige plek in Vianen!

Maar base-events komt ook graag naar jullie toe, want het bezoeken van inspirerende omgevingen brengt ons vreugde en geeft ons ook nieuwe ideeën! ;)
Wat doen wij?

We creëren mooie momenten met elkaar.

Dat doen we met drie superkrachten die alles mogelijk maken. Dus, als je klaar bent voor een avontuur vol verwondering, energie en plezier, dan zijn wij jouw superheldenteam. Samen creëren we momenten die je nog lang zult koesteren en waar je met een grote glimlach aan terug zult denken.
Dus, als je klaar bent voor een avontuur vol verwondering, energie en plezier, dan zijn wij jouw superheldenteam. Samen creëren we momenten die je nog lang zult koesteren en waar je met een grote glimlach aan terug zult denken.
Onze werkwijze

Ben je van plan om een bedrijfsfeest, publieksevenement of bruiloft te organiseren?

We zijn als de superhelden van de evenementenwereld en brengen jouw evenement tot leven met onze audiovisuele shows en spetterend entertainment.

Bij ons kun je de crème de la crème van DJ’s boeken. We hebben een scala aan artiesten die zo divers zijn als een kleurrijke snoepwinkel. We hebben alles wat je nodig hebt om jouw event te laten knallen. Dus, als je er klaar voor bent om jouw evenement naar een buitenaards niveau te tillen, dan zijn wij jouw reddende engelen. Bereid je voor op een avontuur vol spektakel, verbluffende shows en een onuitputtelijke bron van plezier.

Let's party like there's no tomorrow, because with us, every event is a legendary adventure!

start at the base

We zijn beschikbaar voor nieuwe events!

The event experience agency

Base-events.nl
Placotiweg 2a
4131 NL Vianen

KvK: 63168677
Btw: NL002345737B05
Bank: NL03 RABO 0341 5696 90

Onze diensten

Google reviews

© Copyright 2024 Base Events All rights reserved.