Home » Over base-events

Alles over base-events

Bij ons bedrijf draait het allemaal om samenkomst, feestvieren en geweldige herinneringen maken. We willen mensen inspireren, verbinden en onvergetelijke momenten creëren. Onze grootste drijfveer is om gewone gebeurtenissen om te toveren tot iets buitengewoons, waar zowel individuen als organisaties echt iets aan hebben.

Hoe doen we dat? We leveren topkwaliteit en luisteren naar onze klanten, begrijpen wat ze nodig hebben en combineren creativiteit, strategie en absolute expertise. We werken samen met betrouwbare leveranciers en experts om altijd de beste oplossingen te bieden.

We organiseren allerlei soorten events, zakelijke event, bruiloften of privé feesten. Met oog voor detail en klanttevredenheid zorgen we voor onvergetelijke ervaringen die deelnemers echt raken en organisaties een boost geven. Onze mix van enthousiasme, betrokkenheid, professionaliteit en ruime ervaring zorgt ervoor dat base-events elk event een succes laat worden.
Over ons

Oprichter

Ik ben Sem Peelen, de trotse eigenaar van base-events. Mijn carrière begon in 2012 als DJ, en van daaruit groeide mijn passie voor feesten en evenementen. Tijdens mijn studie ontdekte ik mijn liefde voor het organiseren van feesten en samen met vriend Bas de Bruin bedachten we de concepten: Wasted Youth Festival en Dancing by.

Naast het organiseren van feesten, draaide ik met mijn eigen drive-in show op verschillende evenementen onder de naam Triple Party Productions. In 2023 hebben we onze naam veranderd naar base-events. Nu zetten we onze ervaring en passie in om evenementen tot in de puntjes te verzorgen. Met onze unieke DJ-shows, professionele licht- en geluidsinstallaties en uitstekende organisatie zorgen we voor een onvergetelijke beleving.

Leuk detail om te vermelden is dat de naam base-events is ontstaan uit de tijd met Bas. De eerste twee letters van zijn naam en de eerste twee letters van mijn naam vormden samen de basis voor onze handelsnaam! Zo is base-events geboren en symboliseert het de sterke samenwerking en vriendschap die de basis vormt voor geslaagd event!
Onze werkwijze

Ben je van plan om een bedrijfsfeest, publieksevenement of bruiloft te organiseren?

We zijn als de superhelden van de evenementenwereld en brengen jouw evenement tot leven met onze audiovisuele shows en spetterend entertainment.

Bij ons kun je de crème de la crème van DJ’s boeken. We hebben een breed assortiment aan licht & geluid die zo divers zijn als een kleurrijke snoepwinkel. We hebben alles wat je nodig hebt om jouw event te laten knallen. Dus, als je er klaar voor bent om jouw evenement naar een buitenaards niveau te tillen, dan zijn wij jouw reddende engelen.

Bereid je voor op een avontuur vol spektakel, verbluffende shows en een onuitputtelijke bron van plezier.

Let's party like there's no tomorrow, because with us, every event is a legendary adventure!

Starting at the base…

We zijn beschikbaar voor nieuwe events!

The event experience agency

Base-events.nl
Placotiweg 2a
4131 NL Vianen

KvK: 63168677
Btw: NL002345737B05
Bank: NL03 RABO 0341 5696 90

Onze diensten

Google reviews

© Copyright 2023 Base Events All rights reserved.

Starting at the base…

Vraag een offerte aan voor je event!
1
Soort event
2
Informatie
3
Contact info
Waarmee kunnen we je helpen?
Wat voor event ga je organiseren?
Over welke dj-show zou je meer informatie willen?
Over welk entertainment zou je meer informatie willen?
Event Annmelden als Bedrijf / Particulier