Home » base-events shows » DJ Show opmaat

DJ Show opmaat

Waarom deze SHOW? Omdat we je succes garanderen door een aantal zaken, te beginnen met de DJ. Er staat altijd een DJ voor je die minstens 175 bruiloften, bedrijfsfeesten of verjaardagen heeft gedraaid. Onze lichtapparatuur is het nieuwste-van-het-nieuwste, allemaal LED en DMX geprogrammeerd; hierdoor gaat alles mee op de muziek en garanderen we een gave lichtshow! Het geluid is van A-kwaliteit, sprankelend helder en geschikt voor iedere locatie. De show wordt geruisloos opgebouwd, buiten het zicht van je gasten. Vanaf begin tot eind ben je verzekerd van een sterk staaltje muziek en techniek, zonder zorgen! En dat wordt gedaan door een representatie en professioneel team!
  • Aantal pers T/m 500 of meer
  • Opbouw tijd Incl. op & afbouw
  • Incl. 4 uur DJ
De DJ-SHOW 'CUSTOM' is een gepersonaliseerde dj-set, ontworpen volgens jouw unieke visie. Deze show is volledig aanpasbaar en weerspiegelt jouw stijl en thema. Of het nu gaat om een extravagant feest of een intieme bijeenkomst, 'CUSTOM' past zich aan aan elke gelegenheid. Met onze exclusieve handgemaakte show bieden we een ongeëvenaard concept. Het dj-meubel is op maat gemaakt, met afmetingen en functionaliteiten aangepast aan jouw wensen. Onze lichtshow omvat bewegende lichtkoppen, LED-zuilen en draadloze spots om de perfecte sfeer te creëren. Rookmachines voegen extra dimensie toe aan de visuele beleving, allemaal aangestuurd via DMX.

De geluidsinstallatie is op maat samengesteld voor jouw event, met kristalheldere tonen die de ruimte vullen. Of het nu een intieme setting of een grotere groep betreft, 'CUSTOM' zorgt voor een perfect geluid. Met ons deskundige team passen we de show aan jouw behoeften aan, zodat elk detail klopt. 'CUSTOM' biedt een unieke en onvergetelijke DJ-ervaring die naadloos aansluit bij jouw evenement.

See us in action

Bekijk hier verschillende events in actie!

start at the base

We zijn beschikbaar voor nieuwe events!

The event experience agency

Base-events.nl
Placotiweg 2a
4131 NL Vianen

KvK: 63168677
Btw: NL002345737B05
Bank: NL03 RABO 0341 5696 90

Onze diensten

Google reviews

© Copyright 2024 Base Events All rights reserved.