Home » base-events events » Publieksevenement

Publieksevenement

Wij leveren entertainment, expertise in licht & geluid, en ervaren stagemanagers voor jouw publieksevenement. Zo zorgen we samen voor een naadloze uitvoering en een onvergetelijke ervaring voor het publiek.

Onze mogelijkheden

Bij het organiseren van een publieksevenement komt er veel op je af. Daarom kan het soms prettig zijn om gedurende dit proces een sparringpartner te hebben. Wij staan klaar om taken van je over te nemen en bieden onze kennis en ervaring om je te ondersteunen tijdens het evenement. We denken mee over het entertainment en benutten ons uitgebreide netwerk. Onze diensten omvatten onder andere eigen licht- en geluidsvoorzieningen voor een exclusieve show. Uiteraard beschikken we over de juiste expertise en ervaren teamleden die als evenementmanagers alles tijdens het evenement coördineren. De mogelijkheden zijn eindeloos!
Entertainment
Licht & geluid
Stage Managers
Bij base-events denken we graag met je mee bij het organiseren van een publieksevenement. Met onze exclusieve set, voorzien van de nieuwste apparatuur, zorgen we altijd voor de juiste uitstraling naar je publiek toe. Door ons uitgebreide event netwerk zijn we in staat om altijd de juiste band, DJ of artiest te boeken die perfect aansluit bij de sfeer van het evenement.
Daarnaast bieden we tijdens het event ondersteuning als eventmanagers of als contactpersoon tussen de artiest en technische crew. Op deze manier verzekeren we een vlekkeloze uitvoering en een soepel verloop van het event. We nemen alle zorgen uit handen, zodat jij je kunt concentreren op het creëren van een onvergetelijke beleving voor je publiek. Bij base-events geloven we dat elk evenement uniek is, en daarom streven we naar een persoonlijke benadering voor elk project. Onze passie voor evenementen en onze expertise op het gebied van entertainment, techniek en evenementenmanagement stellen ons in staat om jouw publieksevenement naar een hoger niveau te tillen. Laat ons je helpen bij het realiseren van een succesvol en onvergetelijk evenement

See us in action

Bekijk hier de aftermovie van Koningsdag 2023 in IJsselstein, waarbij we betrokken waren bij het nadenken over het entertainment, de stagemanagers en het verzorgen van expertise voor de juiste licht- en geluidsopstelling, evenals het podium.

start at the base

We zijn beschikbaar voor nieuwe events!

The event experience agency

Base-events.nl
Placotiweg 2a
4131 NL Vianen

KvK: 63168677
Btw: NL002345737B05
Bank: NL03 RABO 0341 5696 90

Onze diensten

Google reviews

© Copyright 2024 Base Events All rights reserved.