& More

Natuurlijk gaan de entertainment-opties verder dan DJ's en acts. Denk aan vette ideeën zoals thema's en Photo Booths. Een goochelaar kan wat magie toevoegen, terwijl de lekkerste foodtrucks de show kunnen stelen op je event. Bij base-events begrijpen we de kracht van diverse entertainment dat perfect past bij jouw vibe. Of het nu een bedrijfsfeest, bruiloft of publieksevenementg is, we creëren de juiste mix van fun. Van event thema tot toffe foodtrucks, we tillen je event naar een hoger niveau. Laat ons je helpen om je event onvergetelijk te maken.
Foodtruck
Catering
Pianobar
Discovloer
Vuurwerkshow
& nog veel meer ideeën!
Bij base-events begrijpen we dat een evenement echt onderscheidend wordt wanneer je mensen weet te verrassen. Daarom gaan we verder dan traditioneel entertainment en bieden we een breder scala aan mogelijkheden onder ons ” &more” segment. We geloven dat de sleutel tot een onvergetelijke ervaring ligt in het prikkelen van alle zintuigen van je gasten.
Met onze uitgebreide &more opties brengen we een nieuwe dimensie in je evenement. Van interactieve kunstinstallaties en meeslepende VR-ervaringen tot live food stations en speciale thema’s, we gaan verder dan verwachtingen om het WOW-effect te creëren. Elk aspect wordt zorgvuldig geselecteerd om jouw gasten te betoveren en een blijvende indruk achter te laten.
Het kiezen van het juiste entertainment is essentieel om dit doel te bereiken. Ons team van experts staat klaar om met jou samen te werken, jouw visie te begrijpen en unieke ideeën te presenteren die aansluiten bij de kern van je evenement. We zorgen ervoor dat elk detail klopt, van visuele aantrekkingskracht tot interactieve betrokkenheid. Kortom, met onze &more opties transformeren we jouw evenement in een meeslepende en memorabele ervaring die gasten betovert en enthousiast maakt. Als je een blijvende indruk wilt achterlaten, laten we dan samenwerken om jouw unieke evenementvisie tot leven te brengen.

start at the base

We zijn beschikbaar voor nieuwe events!

The event experience agency

Base-events.nl
Placotiweg 2a
4131 NL Vianen

KvK: 63168677
Btw: NL002345737B05
Bank: NL03 RABO 0341 5696 90

Onze diensten

Google reviews

© Copyright 2024 Base Events All rights reserved.