Home » Portfolio's » Personeelsfeest Van der Valk 2024

Personeelsfeest Van der Valk 2024

Soort event

Personeelsfeest

Jaar

2024

Klant naam

Van der Valk Utrecht / Vianen / Houten

Een goed begin van 2024! We hebben het personeelsfeest mogen verzorgen voor zowel van der Valk Vianen, Utrecht als Houten in 2024. Trots dat we dit al meer dan 5 jaar mogen doen voor dit prachtige familiebedrijf. Het was drie dagen lang een groot feest en daarom ben ik ontzettend blij met het team dat hieraan heeft meegewerkt, en natuurlijk met de gastvrijheid van Van der Valk zelf.

Elk personeelsfeest was op hoog niveau en op zijn eigen unieke manier georganiseerd. In Utrecht creëerden we een ware sprookjesbos. Hier traden verschillende artiesten op, waaronder Flo & Sandeman, bekend van het nummer: “Welkom in Utregt”. Elk detail was doordacht en alles kwam perfect samen op de avond zelf.

In Vianen was het thema: ‘around the world’. Met een truss boog bouwden we een echte vliegtuigcabine na, waarmee we elk uur naar een ander land ‘vlogen’. De DJ’s pasten de muziek aan en de stewardessen brachten de sfeer naar een hoger niveau. Elke hoek van de ruimte was een ander land, volledig versierd en in thema.

Tot slot kwamen we in Houten aan in een ware gouden ruimte. Dit feestje was echt GOUD, maar een tikkeltje fout. Met het thema ‘Goud maar Fout’ verschenen de bezoekers prachtig verkleed. Met een discovloer van 6×6 meter en een unieke op maat gemaakte DJ-show was de ruimte volledig in goud gehuld, en de dansvloer was tot laat bezet.

Bekijk de video hieronder voor een sfeer impressie:

start at the base

We zijn beschikbaar voor nieuwe events!

The event experience agency

Base-events.nl
Placotiweg 2a
4131 NL Vianen

KvK: 63168677
Btw: NL002345737B05
Bank: NL03 RABO 0341 5696 90

Onze diensten

Google reviews

© Copyright 2024 Base Events All rights reserved.